Skip to content

Förslag till avyttring av nuvarande verksamhet

Bea Åkerlund

Styrelsen i WYA Holding AB har beslutat att sammankalla en extra bolagsstämma för behandling av förslag om avyttring av den nuvarande verksamheten. WYA Holding förbereds samtidigt för förvärv av ny verksamhet för att ta till vara värdet av befintlig notering, ägarspridning och kassa.

Bea Åkerlund

WHOYOUARE har ingått samarbete med den amerikanska skådespelerskan och sångerskan Rose McGowan.

Bea Åkerlund

WHOYOUARE har ingått samarbete med Anna-Karin Karlsson, en av världens mest kända och eftertraktade designers av solglasögon.

Bea Åkerlund

Idag sommarpratar Bea Åkerlund, grundare av WHOYOUARE och WYA Holding AB. Programmet kommer att handla om Beas resa från Östermalm till Los Angeles, om betydelsen av timing, hårt arbete och vikten av att våga följa sina drömmar, om att vara stark i sin övertygelse och hålla fast vid sin idé. Programmet sänds i P1 klockan … Continued

Bea Åkerlund

När svenska heavy metal-ikonerna Ghost nu i augusti släpper nya albumet ”Meliora” sker det i nära samarbete med WHOYOUARE och Bea Åkerlund. 

Bea Åkerlund

Swedish heavy metal icons Ghost are releasing their new album “Meliora” this August, in close collaboration with WHOYOUARE and Bea Åkerlund. 

Bea Åkerlund

Som tidigare kommunicerat släpptes Icona Pops nya video till låten ”Emergency” igår. Videon, som är ett samarbete mellan WHOYOUARE och Icona Pop, finns nu att se på www.whoyouare.com. 

Bea Åkerlund

När den svenska DJ- och pop-duon Icona Pop nu på onsdag släpper sin nya video till låten ”Emergency” sker det i samarbete med WHOYOUARE. Samarbetet är ett led i den globala lanseringen av WYA Holdings plattform WHOYOUARE. 

Bea Åkerlund

Idag avslöjades årets värdar för Sommar i P1. En av dem är Bea Åkerlund, grundare av WHOYOUARE och WYA Holding AB.

Bea Åkerlund

Lanseringen av plattformen WHOYOUAREs olika delar fortsätter enligt plan. Första versionen av appen Network@WHOYOUARE och e-handelssajten Shop@WHOYOUARE lanserades i april och i förra veckan invigdes showroomet The Residency@WHOYOUARE.