Skip to content

WHOYOUARE i samarbete med Rose McGowan

Tori Skoglund

WHOYOUARE har ingått samarbete med den amerikanska skådespelerskan och sångerskan Rose McGowan.

Tori Skoglund

ANDRA KVARTALET 2015 · Aktiverade utvecklingskostnader för app och web för kvartalet uppgick till 1 862 KSEK. · Resultat efter finansiella poster uppgick till –4 914 KSEK. · Resultat per aktie för kvartalet uppgick till –0,73 kr. · Kassaflödet för den löpande verksamheten för perioden uppgick till –6 594 KSEK. · Eget kapital uppgick per den 30 juni 2015 till 27 944 KSEK. · Likvida medel uppgick den 30 juni 2015 till 11 887 KSEK.

Tori Skoglund

WHOYOUARE har ingått samarbete med Anna-Karin Karlsson, en av världens mest kända och eftertraktade designers av solglasögon.

Tori Skoglund

Som tidigare kommunicerat släpptes Icona Pops nya video till låten ”Emergency” igår. Videon, som är ett samarbete mellan WHOYOUARE och Icona Pop, finns nu att se på www.whoyouare.com. 

Tori Skoglund

När den svenska DJ- och pop-duon Icona Pop nu på onsdag släpper sin nya video till låten ”Emergency” sker det i samarbete med WHOYOUARE. Samarbetet är ett led i den globala lanseringen av WYA Holdings plattform WHOYOUARE. 

Tori Skoglund

Idag avslöjades årets värdar för Sommar i P1. En av dem är Bea Åkerlund, grundare av WHOYOUARE och WYA Holding AB.

Tori Skoglund

Årsstämma i WYA Holding AB hölls i Stockholm den 22 maj 2015.

Tori Skoglund

Lanseringen av plattformen WHOYOUAREs olika delar fortsätter enligt plan. Första versionen av appen Network@WHOYOUARE och e-handelssajten Shop@WHOYOUARE lanserades i april och i förra veckan invigdes showroomet The Residency@WHOYOUARE.

Tori Skoglund

Idag är första handelsdag för WYA Holding AB på Nasdaq Stockholm First North. Kärnverksamheten utgörs av onlinebaserad försäljning av kläder och accessoarer. Bland grundarna återfinns bl a Bea Åkerlund, en av världens ledande och mest kända stylister och kostymörer, som under sin karriär arbetat med flera av världens mest kända artister – bl a Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Rhianna och Britney Spears.

Tori Skoglund

WYA Holding AB (publ) har godkänts för listning på Nasdaq Stockholm First North. Första handelsdag blir den 22 april. På www.wyaholding.com finns möjlighet att ladda ner komplett bolagsbeskrivning.