Skip to content

Första handelsdag för WYA Holding AB på First North

Idag är första handelsdag för WYA Holding AB på Nasdaq Stockholm First North. Kärnverksamheten utgörs av onlinebaserad försäljning av kläder och accessoarer. Bland grundarna återfinns bl a Bea Åkerlund, en av världens ledande och mest kända stylister och kostymörer, som under sin karriär arbetat med flera av världens mest kända artister - bl a Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Rhianna och Britney Spears.

WYA Holding grundades 2013 med målet att genom plattformen WHOYOUARE koppla samman designers och kreatörer med stylister, creative directors och slutkonsumenter över hela världen.

Listningen av WYA Holding på First North är ett naturligt led i arbetet med att utveckla företaget och utgör dessutom en kvalitetsstämpel mot kunder och samarbetspartners. Målet nu är att etablera plattformen WHOYOUARE som ett starkt varumärke inom fashion, huvudsakligen online men även i fysiska kanaler”, säger Tori Skoglund, VD för WYA Holding.

Plattformen WHOYOUARE består i dagsläget av tre delar:

  • Shop@WHOYOUARE är en onlinebaserad marknadsplats för mode och fashion. Med Shop@WHOYOUARE möjliggörs för designers och varumärken att skapa sina egna online-butiker och genom dessa marknadsföra och sälja kollektioner till slutkonsumenter över hela världen. I mitten av april 2015 var cirka 300 butiker anslutna till Shop@WHOYOUARE.
     
  • Network@WHOYOUARE är ett socialt nätverk och affärsverktyg för professionella aktörer inom mode och fashion. Här ges designers, stylister, fotografer, ljussättare, projektledare m.fl. möjlighet att skapa profilsidor och därigenom visa upp och marknadsföra kollektioner eller tjänster. Avancerad sökfunktionalitet gör det möjligt för världens ledande stylister, creative directors och andra trendsättare att snabbt och effektivt söka specifika designers, plagg, accessoarer eller tjänster inom utvalda områden.
     
  • The Residency@WHOYOUARE är ett fysiskt showroom beläget i hjärtat av Hollywood, Los Angeles. I showroomet visar några av världens för stunden mest eftertraktade och nyskapande designers, både etablerade och nya, delar av sina senaste kollektioner. Fokus ligger huvudsakligen på accessoarer, bl a smycken, hattar och skor. I mitten av april 2015 var drygt 40 designers representerade genom The Residency@WHOYOUARE.

Aktiens kortnamn är WYA B, ISIN-koden är SE0005308541. Remium är Certified Advisor för WYA Holding AB. På www.wyaholding.com finns möjlighet att ladda ner komplett bolagsbeskrivning. 

Download PDF

Release