Skip to content

SaltX bjuder in till investerarträff

SaltX bjuder in till investerarträff i Stockholm med bolagspresentation och genomgång av nyemission av VD Carl-Johan Linér. Bolaget önskar aktieägare, investerare och andra intressenter välkomna att närvara.

Marknaden för storskalig energilagring växer kraftigt. I och med SaltX:s framgångar för pilotprojektet i Berlin vid Vattenfalls anläggning, så har intresset för bolagets patenterande lösning av termisk energilagring i nanocoatat salt tilltagit det senaste året. För att SaltX ska fortsätta utvecklingen mot en kommersiell lösning baserat på storskalig energilagring – EnerStore –genomför bolaget en kapitalanskaffning via en fullt garanterad företrädesemission om cirka 80 miljoner kronor.

SaltX har under det senaste året visat med sitt pilotprojekt med Vattenfall i Berlin att teknologin kan användas storskaligt och ingått strategiska avtal som banar väg för att ta nästa steg i kommersialiseringen av Bolagets energilagringslösning.

Läs mer om emissionen här:
http://saltxtechnology.com/media/SaltX-IB-2019.pdf

Datum: Torsdag 21 november 2019
Plats: Advokatfirman Nerpin (våning 3), Birger Jarlsgatan 2, Stockholm 
Tid: kl. 17:00-18:30
Anmälan görs på: https://bit.ly/2XqfHUp

Frågor
Eventuella frågor mailas till investors@saltxtechnology.com

Om SaltX Technology
SaltX Technology utvecklar och säljer en patenterad energilagringsteknologi baserad på nanocoatat salt. Bolaget samarbetar med partners som spanska INERCO ITC, tyska Steinmüller och kinesiska Shuangliang. SaltX Technologys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. FNCA Sweden AB, 08-528 00 399, info@fnca.se, är SaltX Technologys certified adviser. För mer information, besök: www.saltxtechnology.com   

2019-11-18

Download PDF

Release