Skip to content

SaltX Technology utvald av Asian Development Bank(ADB)

Den 19-21 oktober genomf&ouml;rdes Asia-Pacific Summit on Low Carbon Technology i den kinesiska staden Changsha.&nbsp;Konferensen arrangeras av Asian Development Bank(ADB) P&aring; bilden syns partner Yaou Wu, VP Business Development p&aring; &nbsp;SunCool, som &auml;ven representerar SaltX Technology. Konferensen genomf&ouml;rs i samarbete med staden Changsha i Kina med syftet att samla f&ouml;retag som &auml;r experter p&aring; teknik &hellip; <a href="https://www.saltxtechnology.com/cision/saltx-technology-utvald-av-asian-development-bankadb/">Continued</a>

Den 19-21 oktober genomfördes Asia-Pacific Summit on Low Carbon Technology i den kinesiska staden Changsha. Konferensen arrangeras av Asian Development Bank(ADB)

På bilden syns partner Yaou Wu, VP Business Development på  SunCool, som även representerar SaltX Technology.

Konferensen genomförs i samarbete med staden Changsha i Kina med syftet att samla företag som är experter på teknik som främjar låga koldioxidutsläpp, aktörer som arbetar med tekniköverföring samt investeringar.

SaltX Technology valdes ut bland 50 bästa företag i världen att delta Asia-Pacific Summit Low Carbon Technology. Världsnaturfonden i WWF i Kina har varit med för att hjälpa Asian Development Bank att välja ut de företag som deltagit under konferensen.

Om Asian Development Bank (ADB)

Asian Development Bank är en av flera investeringsbanker med stort intresse för statliga och privata regionala investeringar i världen med motsvarande 1000 miljarder kronor i kapital. Betydande finansiärer av banken är USA och Japan. ADB:s mål är att minska fattigdomen i Asien och Stillahavsområdet.