Skip to content

WHOYOUARE i samarbete med Anna-Karin Karlsson (AKK)

WHOYOUARE har ingått samarbete med Anna-Karin Karlsson, en av världens mest kända och eftertraktade designers av solglasögon.

I samband med den nu pågående modeveckan i Stockholm visas Anna-Karin Karlssons senaste kollektion, ”Decadence”, på Berns i Stockholm. På fotografierna till utställningen agerar Bea Åkerlund modell och musa. Bilderna är tagna på Steninge slott norr om Stockholm av Ekaterina Belinskaya.

Anna-Karin Karlssons karriär har varit spikrak. Som 19-åring flyttade hon till London för att jobba hos en av Englands mest kända optiker, med kunder som Michael Caine och sultanen av Brunei. 2010 startade hon eget och 2013 tilldelades hon Accessoarpriset i Damernas Värld Guldknappen. Hennes glasögon har burits av bl a Rihanna, Beyonce, Lady Ga-Ga, Grace Jones and Usher.

”Anna-Karin Karlsson är en unik designer. Hon har ett eget formspråk där varje design representerar en egen historia. Hon har modet att gå sin egen väg. Hon följer inga trender – utan sätter dem själv. Vi är väldigt stolta över att få samarbete med henne”, säger Bea Åkerlund i en kommentar.

Anna-Karins unika glasögon finns till försäljning via WHOYOUARE

Download PDF

Pressmeddelande WYA/AKK