Skip to content

WHOYOUARE i samarbete med Icona Pop

När den svenska DJ- och pop-duon Icona Pop nu på onsdag släpper sin nya video till låten ”Emergency” sker det i samarbete med WHOYOUARE. Samarbetet är ett led i den globala lanseringen av WYA Holdings plattform WHOYOUARE. 

På onsdag släpps Icona Pops nya video till låten ”Emergency”.  Bea Åkerlund, grundare av WYA Holding och WHOYOUARE, var Creative Director för videon och också ansvarig stylist. I videon syns Icona Pop klädda i plagg designade av det Londonbaserade modevarumärket KTZ, som är ett av de mest hyllade modevarumärkena just nu. Alla plagg som visas i videon finns att köpa på WHOYOUARE.COM.

Led i global lansering
Projektet kommer att marknadsföras i flera olika kanaler. T ex kommer Icona Pop att lyfta fram samarbetet i sina olika sociala mediekanaler, vilka följs av cirka 2,7 miljoner personer över hela världen.

Samarbeten med artister är en viktig del i vår marknadsföringsstrategi. Tillsammans med Icona Pop får vi nu möjlighet att effektivt nå ut till en stor och viktig målgrupp för oss. Tidigare har vi samarbetat med den svenska artisten Laleh och vi har flera spännande projekt med andra artister på gång. Samarbetsformerna skiljer sig lite åt från fall till fall, men det gemensamma syftet är att öka trafiken till plattformen WHOYOUARE”, säger Tori Skoglund, VD för WYA Holding i en kommentar.

Videon finns att se på www.whoyouare.com.

Om Icona Pop
Icona Pop bildades i Stockholm 2009 av Caroline Hjelt och Aino Jawo. Bandet har haft stor internationell framgång, inte minst i USA, där de är en av tre svenska artister som sålt platina (med singeln ”I love it”).

Download PDF

Release