Skip to content

WHOYOUARE i samarbete med svenska heavy metal-bandet Ghost

När svenska heavy metal-ikonerna Ghost nu i augusti släpper nya albumet ”Meliora” sker det i nära samarbete med WHOYOUARE och Bea Åkerlund. 

21 augusti släppps Ghosts nya album, ”Meliora”. Bandet kommer sedan ge sig ut på en längre turné i USA. Genom samarbetet agerar Bea Åkerlund, grundare av WYA Holding och WHOYOUARE, Creative Director och Fashion Director till Ghost. Bandet har getts en ny look, med kläder designade av WYA-medlemmarna Michele Berandi och Majesty Black. En del av plaggen och accessoarerna går även att köpa via WHOYOUARE.COM.

Ghost bildades 2008 i Linköping och har sedan dess etablerat sig som ett nyskapande heavy metal-band, med fans över hela världen. Utöver sin musik har bandet även fått stor uppmärksamhet för medlemmarnas val att framträda bakom masker utan att uppge sina identiteter.

Tredje samarbetet på kort tid

WHOYOUARE har tidigare samarbetat med artisterna Laleh och Icona Pop. Samarbeten med artister är en viktig del i lanseringen av WYA Holdings plattform WHOYOURAE. Formerna för samarbetena skiljer sig åt från fall till fall, men det gemensamma syftet är att öka trafiken till plattformen WHOYOUARE.

En första preview finns att se på www.whoyouare.com

Download PDF

Release